wat kan gewoon
lekker wonen

voor u in de
praktijk betekenen

Burenruzies, niet betalende eigenaren, woningbezitters die kiezen voor Airbnb-verhuur, het plannen van groot onderhoud of het plaatsen van een zendmast. Stuk voor stuk zaken waar een VvE in de dagelijkse praktijk mee te maken krijgt. Zaken waar veel huiseigenaren de vingers niet aan willen branden of geen ervaring mee hebben. Als betrouwbare partner zijn wij graag het luisterend, adviserend of uitvoerend orgaan van uw VvE. Graag vertellen wij - aan de hand van actuele en concrete voorbeelden - wat Gewoon Lekker Wonen voor u in de praktijk kan betekenen.
WIE IS EIGENLIJK
VERANTWOORDELIJK?
APPARTEMENTENCOMPLEX
Een VvE-bestuur wat draaide op één bestuurder op leeftijd voerde vooral vervelende discussies met buren. Dit leidde zelfs tot juridische procedures. De oorzaak was snel gevonden: onduidelijkheid over wie, waarvoor, wanneer verantwoordelijk is. Op verzoek van eigenaren werd door het administratiekantoor opdracht gegeven voor onderhoud. Over de factuur ontstond vervolgens discussie. Gewoon Lekker Wonen sprak met het bestuur, gaf tips en adviseerde om andere afspraken te maken. Nu is Gewoon Lekker Wonen de verbindende schakel tussen eigenaren, bestuur, onderhoud en uitvoering. Zodat het bestuur en de bewoners kunnen doen wat zij graag willen: Gewoon Lekker Wonen.
EEN HOGE PRIJS VOOR
ACHTERSTALLIG ONDERHOUD
APPARTEMENTENCOMPLEX
Gewoon Lekker Wonen werd benaderd door makelaars en notarissen over het achterstallig onderhoud van het complex. De verkoop van woningen liep hierdoor achter op vergelijkbare appartementen. Mede met het oog op de nieuwe regelgeving pakte Gewoon Lekker Wonen de handschoen op en maakte een plan om de slapende VvE wakker te schudden. Een onderhoudsplan en sfeerimpressie van lokale aannemers overtuigde de huiseigenaren het beheer en onderhoud over te dragen aan Gewoon Lekker Wonen. Een unieke samenwerking tussen gemeente, notarissen, makelaars, aannemers en Gewoon Lekker Wonen maakte dit mogelijk.

Klein complex,
grote service 

Appartementencomplex

Een klein complex waar één huiseigenaar zich enige tijd verantwoordelijk voelde voor het onderhoud en het beheer van de VvE. Met een uitgebreid pakket tegen een interessant tarief werd Gewoon Lekker Wonen gevraagd het beheer over te nemen.

Waar wordt
mijn VvE-bijdrage
voor gebruikt? 

Appartementencomplex

Sinds jaar en dag een complex dat volledig beheerd wordt door een VvE-beheerder. De huiseigenaren betalen een forse bijdrage, direct aan de beheerder. Daarnaast krijgt de beheerder indirect extra inkomsten vanuit allerlei uitvoerende werkzaamheden, zoals schoonmaak, dagelijks onderhoud en glasbewassing. Huiseigenaren hebben nergens omkijken naar en zijn tevreden, maar hebben wel vraagtekens rond wat er nu precies gebeurt en of zij niet te veel betalen. Gewoon Lekker Wonen staat voor openheid en transparantie; daarom laten wij bewoners precies zien wat wij doen en wat de kosten zijn.

adres

Willemsoord 29a
1781 AS Den Helder

BTW nr. NL857488600B01

openingstijden

ma + di: ..... - .....
do + vr: ..... - .....

volg ons