Michel
Bakelaar

adviseur
bestuurszaken

Michel levert de bestuurlijke kennis. Hij heeft jarenlange ervaring in het verbinden van partijen en het leiden van vergaderingen binnen diverse organisaties. Michel zorgt voor oplossingen in complexe situaties en adviseert besturen hierin. Linksom of rechtsom, het doel wordt behaald door te schakelen tussen belangen van eigenaren. Want één ding staat voor iedereen vast, iedereen wil uiteindelijk Gewoon Lekker Wonen.

Piet
Conijn

accountmanager & technisch adviseur

Piet Conijn is de senior in ons team. Gedurende 21 jaar was Piet in loondienst bij één van de grootste ingenieursbureaus in Nederland en werd helemaal allround in de techniek. Als zelfstandig ondernemer en projectontwikkelaar ontwikkelde hij zich vervolgens tot een ‘alleskunner’ met een breed netwerk als het gaat om asset management en vastgoed. In zijn nevenfunctie van gecertificeerd mediator heeft Piet vooral leren luisteren naar anderen en juist deze combinatie van ‘skills’ maakt hem tot uw ideale sparringpartner.

Whitney
Veen

adviseur
financiële zaken

Whitney, MBA, is de financiële kracht achter Gewoon Lekker Wonen. Zij heeft jarenlange werkervaring in de financiële top van onderhoudsintensieve omgevingen en in het beheer van vastgoed. Haar kracht is het omtoveren van ingewikkelde financiële stukken tot eenvoudige en transparante informatie, die alle leden begrijpen.

Ilse
Libosan

adviseur
juridische zaken

Ilse is de jurist bij Gewoon Lekker Wonen. Het adviseren over complexe wetten en regels is al jarenlang haar vak. Zij is voorstander van duidelijke advisering van het bestuur en de leden vóóraf, ter voorkoming van problemen áchteraf. De kracht van Ilse is dat zij moeilijke en onbegrijpelijke juridische taal voor iedereen eenvoudig en begrijpelijk maakt. Haar motto is ‘maak complexe zaken eenvoudig en eenvoudige zaken niet complex’.

Gewoon Lekker Wonen, uw partner in wonen

adres

Willemsoord 29a
1781 AS Den Helder

BTW nr. NL857488600B01

openingstijden

ma + di: ..... - .....
do + vr: ..... - .....

volg ons